Over ons

Welkom bij Otium at Home, waar de zoektocht naar de perfecte vloer begint en het avontuur van thuisgeluk begint. Stap binnen in een oase van stijl en comfort, waar onze vloeren uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelen.

Met Otium at Home wordt uw huis meer dan zomaar een woning. Onze vloeren bieden niet alleen schoonheid, maar ook praktisch gemak dankzij geavanceerde technologieën. Onze vloeren dragen namen zoals Dahlia, Emerald, Everest en Amber. Elk van deze namen draagt een uniek karakter dat past bij verschillende smaken en stijlen. Uw huis wordt een weerspiegeling van wie u bent en waar u van houdt. Nodig uw vrienden en familie uit, creëer blijvende herinneringen en geniet van een huis dat echt als thuis aanvoelt.

Onze duurzame en veerkrachtige vloeren weerstaan de dagelijkse drukte en blijven jarenlang sterk en slijtvast. Otium at Home biedt een lichte vleug van luxe in uw leefruimte met een serie hoogwaardige vloeren, toegankelijk voor iedereen die verlangt naar comfort, schoonheid en stijl in hun huis. Onze vloeren vormen de basis waarop uw herinneringen worden gebouwd, waarin u liefdevolle momenten deelt en waar u zichzelf kunt zijn.

"Met Otium at Home haalt u niet zomaar een vloer in huis, maar een stukje geluk dat u bij elke stap begroet."

Missie:

Bij Otium at Home ligt onze focus op het creëren van kwaliteitsvloeren die meer bieden dan alleen esthetiek en functionaliteit. Onze missie is het creëren van ruimtes waar men zich onmiddellijk thuis voelt, een plek voor rust en ontspanning die de essentie van thuiszijn uitstraalt. We streven ernaar vloeren te leveren met een luxe uitstraling en hoge kwaliteit, die toch betaalbaar blijven. Zo bieden we de mogelijkheid om te genieten van comfort, stijl en praktische voordelen in het eigen huis, zonder het budget te overschrijden.

Visie:

Bij Otium at Home hebben we een heldere visie: we willen interieuroplossingen ontwikkelen die perfect op elkaar aansluiten en bijdragen aan het creëren van een comfortabel en gastvrij thuis. Waarbij onze vloeren fungeren als de basis om dierbare momenten op te beleven, te ontspannen en gemoedsrust te vinden in hun leefruimtes. We willen niet alleen deze vloeren en andere interieuroplossingen verkopen, maar streven ernaar om een blijvende impact te hebben op hoe mensen hun thuis ervaren en iedereen een levensstijl te bieden waarin comfort, rust en tevredenheid centraal staan.

"In een wereld vol beweging en verandering, willen we dat iedereen de kans krijgt om even tot rust te komen, te ontspannen en te beseffen: "Ik ben thuis."

Met warme groeten,

Het Otium at Home Team

Scroll to top