Otium PVC

NIEUW: Otium at Home PVC

Elegantie en realisme in design

Ontdek de ongeëvenaarde elegantie en het verbluffende realisme van onze nieuw gelanceerde PVC vloerenlijn. Met onze Dryback en SPC Rigid series die pronken met een toplaag van 0,55 mm, brengen we natuurgetrouwe en tastbare hout- of steenstructuren naar je voeten, afgewerkt met een ultra matte uitstraling. Kies uit een diversiteit van 14 unieke houtdecors, beschikbaar in zowel plank- als visgraatpatronen, en vier tegeldecoren die je ruimte zullen transformeren. Onze vloeren zijn beschikbaar in zowel klik- als plakvarianten, direct uit voorraad leverbaar, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, en perfect geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Toewijding aan kwaliteit en comfort

De introductie van onze PVC vloeren is niet alleen een nieuw product; het is een belofte. Een belofte van toewijding aan het bieden van hoogwaardige, betaalbare oplossingen die het moderne wonen niet alleen mooier, maar ook comfortabeler maken. Ons assortiment, inclusief onze geliefde laminaatseries en functionele entreematten, weerspiegelt onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit, stijl, en comfort.

Duurzaamheid als kernwaarde

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen bij Otium at Home. Onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en het handhaven van hoge kwaliteitsnormen wordt ondersteund door een breed scala aan duurzaamheids- en kwaliteitscertificaten. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de toekomst van onze planeet serieus en tonen dit door actief bij te dragen aan een groenere wereld. Voor elke verkochte hoeveelheid vierkante meters van onze laminaat- en PVC-vloeren ondersteunen we de organisatie Trees for All door bomen te planten, waarmee we direct bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Ervaar de belofte van Otium at Home

Otium at Home is meer dan een merk. Het is een belofte; een belofte van comfort, kwaliteit en betaalbaarheid. We zijn er trots op dat we iedereen de mogelijkheid bieden om in luxe te leven, met producten die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze wereld. Ontdek vandaag nog de nieuwe PVC vloeren van Otium at Home en laat je inspireren om je woonruimte te transformeren. Welkom thuis, welkom bij Otium at Home.

Terug naar overzicht
Scroll to top